onsdag 17 augusti 2016

Många som undrar vad man måste göra för att gå på en bloggmiddag!


 
Oj vad många mail och mess jag fått om bloggmiddagen! Jag får be er kontakta Anna när det gäller att sätta upp sig på reservlistan.

Det är många som undrar vad man måste göra för att gå på en bloggmiddag.

Det första som krävs är att man har en aktiv blogg och gärna Instagram, Facebook sida… ja….alla sociala medier uppskattas att man lägger ut informationen på. Med aktiv menas inte ett inlägg i månaden...

Själva bloggmiddagen krävs inte så mycket på… man umgås och minglar och träffar bekanta eller obekanta ansikten. Man äter gott och njuter av varandras sällskap. Man skapar vänner för livet!
Alla betalar själv sin mat och dryck.

Under kvällen kommer det lottas ut vinster bland alla deltagarna.  Alla går hem med en trevlig goodiebag som man sedan testar produkterna och skriver om de och länkar till sponsorerna. Detta är ett krav.
En del sponsorer ska ha egna inlägg.

Det kan ju bli ett och ett annat inlägg J  brukas uppskattas av läsarna att hitta nya trevliga produkter när man recenserar goodiebags.
Vissa goodiebags artiklar ska ha egna inlägg men det kommer vi informera om. Detta för att de företagen inte normalt sett sponsrar bloggmiddagar och liknande.

Man omnämner restaurangen och länkar till den, de brukar vara generösa med trevligt sammansatta menyer till bra priser. Och lite feedback skadar väl inte J

Jag har varit med om ställe det vara varit ris rakt igenom (kall mat, ingen service och dåligt bemötande) och ställe som man förälskat sig i och gärna återkommer till och man rosar lika mycket varje gång! Som bloggare och som privatperson!


Det man slutligen gör är skickar en sammanställning på alla länkar man gjort på blogginlägg och instagram till mig och Anna som vi sedan sammanställer och skickar till alla sponsorer.

Jag tycker att man ska vara ärlig och skriva vad man verkligen tycker om produkterna detta brukas uppskattas av sponsorerna, alla har ju inte samma tycke och smak.

Har jag missat något så tjoa till!
Hoppas denna informationen gör att fler vågar anmäla sig och komma på våra middagar och event.

6 kommentarer:

 1. Sv: Det är fantastiskt kul att bugga .. Kan vara enda anledningen jag går ner på festivalen för och ja , för att kolla på folk och ta mig ett glas rosé och njuta.. Blir nog en sväng ner på fredag med sista kvällen och dansa lite och kolla på folk!

  Ha en fantastisk dag du med vännen och hoppas din och Annas bloggmiddag blir fantastisk, vilket jag inte tvekar en sekund på! :)

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli jätte kul, och tack!
   Vore roligt att ses igen snart!
   Kram

   Radera
 2. Hej du!
  Vi får väl se hur det blir för mig...Jag är uppsatt på reservlistan iallafall...Har varit på några bloggevent förut; mestadels trädgårdsrelaterat, men...Ha det! KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul, där är ju en tjej som är gravid som ska ha i september så man vet aldrig. :) Du kan ha tur. :D

   Radera
 3. Synd att dettta inte gäller lilla mig , En ensam bloggare i Månkarbo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är väl portabel? *fniss* Hotell finns så nästa gång ansök på en bloggmiddag träffa dina bloggvänner och ha en fantastisk trevlig kväll!

   Radera