2 msk oliv-eller rapsolja
900g små potatis, delas i fjärdedelar
1 msk finhackad gul lök
6 vitlöksklyftor, hackade
1 tsk torkad timjan
1 tsk torkad rosmarin
1/8 tsk riven muskotnöt
½ dl balsamvinäger
3/4 tsk salt
1/4 tsk peppar
Gör så här:
Ta en stor nonstick stekpanna, värm olja på medelhög värme. Tillsätt potatis, lök och vitlök, rör om. Tillsätt timjan, rosmarin och muskot.
Koka och rör om 2-3 minuter eller tills potatisen är lite brynt
Lägg över på en braspanna.
Grädda i 200 grader i 25-30 minuter eller tills potatisen är gyllene.
Tillsätt vinäger, salt och peppar, rör om ordentligt.
Grädda 5-8 minuter till eller tills potatisen är mjuka.
Servera till kött eller fågel!
Mums!
Åh, det lät ju fantastiskt gott !!
SvaraRaderaIdag står tydligen tacos på menyn, men jag tror bestämt att jag ska överraska C med "fin middag" mitt i veckan och då ska jag testa detta !!
Kram