Ingredienser:
Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte.
Salt
Vitpeppar
Rivenost
Formfranska 1 skiva per person
Smör
Gul lök, finhackad 1-2 msk per person
Blandad sallad till garnering
1. Dela kantarellerna. Fin hacka löken.
2. Lägg en klick smör i stekpannan och låt det få lite färg.
3. Tillsätt lök. Lägg i svampen och salta och peppra lite.Smaka av.
4. Skär bort kanterna på ett vanligt toastbröd. Lägg upp svampblandningen på brödet.
5.Strö över rivenost och sätt in i ugnen 5-10 minuter på 200-225 grader (gärna varmluft)
Håll koll på dem, när de har fått fin färg är dom klara att servera.
Lägg blandad sallad på en tallrik och placera toasten på!
Enkelt och gott!
*MUMMA* ja vi ha så mycke svamp i frysen både svarta å gula... så nya recept e alltid kul..
SvaraRaderaha en skön helg
kramen
MM så gott här bli läskad!:D
SvaraRaderaHa en fin dag söta Maya:)
Kraam Izabell
guda gott, måste ut och plocka
SvaraRaderaSå sugen jag blev =)
SvaraRaderaFilmen har jag haft något motstånd mot. Sen var det jag som tyckte den var bäst haha Matts har velat se den länge.
Kram Nette
Kul & enkelt recept!
SvaraRaderaSka nämligen göra en 3 rätters-middag hemma så dessa tyckte jag passade utmärkt,hihi! :D