6 port
Ingredienser:
500 g Kassler
350 g Pasta, okokt glutenfri spaghetti
1 st Purjolök
3 klyftor Vitlök
1 st Paprika, röd
2 tsk Margarin flytande 80%
2 tsk Dragon, torkad
2 dl Gröna ärter
1 msk Tomatpuré
3 dl Lättmjölk 0,5%
2 dl Matlagningsgrädde 4%
2,5 dl Ost riven 12%
Salt och grovmalen svartpeppar
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, häll av
vattnet.
Smörj en ugnsform med 1 tsk margarin och lägg i pastan.
Strimla purjo, hacka vitlök och paprika.
Strimla kasslern. Fräs purjo, vitlök, paprika och kassler i
resterande margarin, låt fräsa ca 10 minuter.
Lägg i ärter, dragon, tomatpuré, 2 dl mjölk och 1 dl grädde.
Låt småkoka ytterligare 3-4 minuter.
Krydda med salt och grovmalen svartpeppar och häll röran
över pastan.
Blanda ost, 1 dl grädde, 1 dl mjölk och häll över.
Stö en halv dl ost över gratängen.
Gratinera i ugn 225° ca 20 minuter.
Servera med sallad.
låter väldigt gott det där
SvaraRaderaKan varmt rekommendera dig att testa, jag älskar ju dragon så det var riktigt bra :)
RaderaSer och låter väldigt gott :)
SvaraRaderaSynd att jag inte tål gris trotts att det låter gott.
Kan nog byta ut det mot kyckling :)
Gud så gott det där lät. 😍
SvaraRaderaMen hur god såg inte den ut att vara då!?!
SvaraRadera