måndag 10 april 2017

Han är nöjd! Jag är arg och mitt hjärta gråter!


 


Mitt hjärta gråter!
Det gör ont ända in i själen, jag lider så med föräldrar, syskon och släkt, vänner till de döda på Drottninggatan.

För mig finns det inte på en karta att skada någon medvetet. (försvara mig och mina barn och barnbarn är en annan femma)


Men hur kan han vara nöjd med det han gjort, denna uzbekistanier?

Familjefar? Hur tänker han, tänk om det varit hans familj som gått på stan.

Hur i helvete rättfärdigar han handlingar att han haft ihjäl oskyldiga människor?! Han tyckte han gjort något bra! Må han brinna i helvetet!
Jag mår illa! Fyra personer  avled, däribland en 11 årig flicka som krossades, en hund fick sätta livet till, 15 personer skadades.Enligt Aftonbladets uppgifter ska 39-åringen ha sagt att han var kopplad till IS redan när han frihetsberövades av polisen.

På söndagen uppgav polisen på en presskonferens att deras utredning visat att mannen uttryckt sympatier för IS att han visat sympatier för extrema organisationer, däribland IS.

Aftonbladet  meddelade redan i fredags att terroristmisstänkte mannen bland annat har laddat upp minst två propagandafilmer för IS på sin Facebooksida samt gillat en bild på blodiga människor, tagen sekunderna efter explosionen vid Boston Maraton den 15 april 2013.

Hittills ska polisen också ha hittat minst 70 ”digitala bevis” mot den misstänkte terroristen.Koranen tolkas ofta som att det är förbjudet att döda någon människa, det enda undantaget, enligt den här tolkningen, är att man får avrätta en person som dömts för mord. Mord på oskyldiga människor är totalförbjudet och för den muslim som dödar en trosfrände är straffet helvetet och där ska den skyldige plågas i all evighet.Terroristens grannar säger att han inte verkat vara en extremist, men han måste ju tillhöra de som tror på takfirläran.

I islamsk teologi betyder takfir (تكفير) att förklara en individ eller grupp som tidigare betraktats som muslimsk, som otrogen/otrogna, kafir.

Takferisterna anser sig att ha rätt att döda praktiskt taget vem som helst som motsätter sig deras extrema tolkning av islam och det anses också vara deras främsta argument för att rättfärdiga massmord på civila, oavsett religionstillhörighet för att nå det slutliga målet – en sann islamisk stat i hela den muslimska världen.

Denna stat ska också vara helt fri från inflytande från USA och alla andra länder i väst.Helt sjukt!


Extremisterna ska inte ta över världen, de ska inte skrämma oss och de ska definitivt inte vinna!Tillsammans är vi starka!


Blommor utan för Åhlens

 

Se bara på Sergels torg i går! Där samlades tusentals människor för att manifestera mot våld och terrorism! Som sagt, oss svenskar skrämmer man inte i första taget! Klart man blir orolig, vart är världen på väg... men gäller ju att visa att IS och terrorister inte stoppar oss, inte skrämmer oss och gör att vi inte vågar resa, vara ute bland folksamlingar osv.


 Och vilket jobb av svenska polisen och insatsstyrkan, dags att ge dom lön för mödan!!
Under alla blommor på bilden nedan finns en polisbil, svenska polisen hyllas av sina medborgare.
Vilken insats dom gjorde! Fantastiska kvinnor och män!

Källor och bilder lånade från: Google; Wikipedia, Expressen, Aftonbladet.Ge aldrig upp!
Tillsammans är vi starka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar