4 port.
2 dl salta jordnötter
1/2 liten gul lök
1 vitlöksklyftor
1/2 msk olja
1 tsk curry
2 dl kokosmjölk
1/2 tsk sambal oelek
1/2 msk riven färsk ingefära
1 1/2 msk soja
1/2 msk Brun Farin
Finhacka jordnötterna i en mixer (låt dem inte bli malda!).
Skala och finhacka löken och pressa vitlöken.
Fräs i oljan några minuter och tillsätt sedan curry.
Låt curryn fräsa med någon minut.
Häll i kokosmjölk, sambal oelek, ingefära, soja och farin.
Sjud i 5 minuter.
Tillsätt jordnötterna och låt dem bli genomvarma.
Jag serverade md kycklingspett och ris och en grönsallad.
inte min starka sida
SvaraRaderaVad? att äta eller laga?
RaderaDenna testas ikväll 💕
SvaraRaderaHelgkram Linda
Jätte gott och man kan ha den på sommaren när man grillar kyckling, den är även god kall på buffébordet :)
RaderaDetta recept ska jag prova , Tack ser underbart ut . Har du inte funderat att samla i hop dina bästa recept och skicka iväg till en fotobok, och få en egen liten recept bok. Jag gillar dina matinlägg.
SvaraRaderaÅhhh tack vad glad jag blir :)
Radera