torsdag 24 april 2014

Spännande att få testa!

Visst är det spännande att få små paket i brevlådan... denna månaden fick jag detta ni ser på bilden.



Med Reddville tampongerna kom det information om Modifast och ett smakprov på deras Chokladpudding!
Även så man kunde handla med rabatterat pris, me like!

Kika gärna in på alla de andra inläggen om Reddville här!
Där finns även info hur ni med kan få gratis tamponger och trevliga utskick :)

onsdag 23 april 2014

Mars månads Glossybox


Det var jätte kul att prova Panosemporio deospray och busbu face cream, shampoo och balsam från pureology Body cream från mitchellandpeach och nagellack i grönt från modelown som tyvärr inte är riktigt min färg även två små bonus saker var där, en test på Panosemporio eau de toilette cocosun och en skin cream från egyptianmagic min favorit i paketet är deosprayen ... Den doftar ljuvligt!
Nu längtar jag efter April månads Glossybox :)

Ni andra glosstbox fans vilken var er favorit i boxen?


Påsken 2014


Haft en super fin påskhelg, i torsdags var allt pyntat och klart och påskpresenterna fixade, och när vi kom från jobbet så var Claes på plats.
Alltid lika trevligt att ha honom på besök.
Han är en ypperlig kock med kan jag berätta, Claes stod för maten på skärtorsdagen.
Förrätt bestod av rårakor, en med rökt rådjur och mimosasallad och en med en crème fraiche röra och färska räkor.
Och till huvudrätt blev det Stekt gösfilé med kokt potatis! Såååå gott.
Det kördes ved och laddades för en tidig långfredag med fiske.

Jag laddade för att rensa lite i trädgården :) Citronmelissen kommer riktigt fint men jag funderar på att flytta den. Får se vart den kan stå, så länge fick den lite påskstyle :)


Timjan, persilja, gräslök, rosmarin mm växer med så det knakar.
All ved, det vill säga de sista 15 m³ var även de på plats i vedboden.
På eftermiddag var det så dags för den traditionella Påskmiddagen hos oss, helstekt kyckling, kokt potatis, brunsås, rödkål, sallad.
Lika gott varje gång.
Sen blev det dessert bestående av cup cakes/muffins, denna gång med den spännande smaken av Mango, väldigt gott.
Vi spelade Wii och hade det väldigt trevligt.... inte visste jag att man kunde åka konståkning med Wii... haha, det blev många sköna skratt.


På Påskafton var det fiske på morgonen för Chris och Claes, sen tupplursdags :) Två havsöringar var dagens fångst.

Sen bar det av in till Syrran på middag med resten av släkten. Blev en jätte trevlig dag med god mat och trevligt sällskap.
Väl hemma kom påskhararna på besök med en påskpresent :) Tack Katrin och Niclas :)
På kvällen efter fisket gjorde jag ett par kvällsmackor med gubbröra.

Söndagen blev det mer fiske efter havsöring och jag stoppade händerna i myllan och njöt av lite trädgårdsarbete.ett av fyra jordgubbsland är nu klara.
På kvällen blev det film och soffmys och vi var nog lika trötta alla tre.

Även måndagen gick dom upp kl. 4, Chris och Claes, jag hade bestämt mig för sovmorgon så länge jag kunde sova... tror hon va 7 halv åtta innan jag klev upp.
Efter fiske och frukost var det dags för Claes att bege sig hemåt.
I går måndag var det samma sak tidig morgon, och sen efter jobbet blev det trädgårdsarbete ... ett par timmar i soligt väder gör vem som helst glad.
Det börjar ta sig men där är mycket kvar.

Nu vill jag ha helg igen så jag kan bli färdig... eller i alla fall få klart jordgubbslanden :)



 

tisdag 22 april 2014

Bara en och en halv vecka kvar!

Ska bli sjukt kul att träffa alla underbara vänner igen och att träffa en massa nya spännande personer med för det delen. Vad händer då? Jo det är ju dags för press-releasen för Sojkas och Walles Event, bubbel, goodie bagar och massor med mingel och vänner.
Hotell är bokat, bor på samma Hotell som eventet hålls på Best Western Jägersro i Malmö, smidigt och bra och hotellet ser verkligen fräscht ut, har bara hört goda omdömen om det, bra standard och rent och snyggt och rymliga rum.

Jag och Anna ska dela rum ... det kommer säkert va en upplevelse för både henne och mig, två tokiga tjejer med samma sjuka humor :)

Jag hoppas ni är många som kommer, en del vet jag redan, men givetvis långt i från alla.
Sojka och Walles Event hittar ni här!



söndag 20 april 2014

Gubbröra


1 brk, 125g ansjovisfiléer
4 st hårdkokta ägg
2 st medelstora potatisar, kokta
1 st medelstor rödlök, finhackad
  smör
1 st stor knippa gräslök, finhackad
1 dl vispgrädde eller crème fraiche
2 msk orökt kaviar
Skala potatisen och koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt svalna något.
Rensa och finhacka ansjovisen. Skala och finhacka löken.
Hetta upp en stekpanna. Fräs löken på medelstark värme i smör, utan att den
tar färg.
Skala och skär potatisarna i centimeterstora bitar.
Tillsätt ägg, ansjovis, dill, gräslök, potatis, grädde och till sist kaviar.
Rör om. Låt röran småputtra så att den får en lätt krämig konsistens.

Servera gubbröran ljummen på tunt skivad kavring, garnera gärna med lite kaviar och strå av gräslök.

Detta passar även att äta kallt och är perfekt på buffébordet. 
Eller varför inte till förrätt eller vickning.