fredag 28 november 2014

Inga negativa spiraler här inte.


Tankarna snurrar ju oftare på kvällen än på dagen och jag bestämde mig i går kväll när jag gick och la mig att inte tänka på negativa saker utan vända allt och se de ur en positiv aspekt, japp jag kan inte göra allt alla andra gör! So what! That's life... Jag kan göra så mycket mer än vissa andra. Jag måste välja att se och göra saker jag klarar av, visst inte alltid kul när gänget vill gå och bowla, gå på ett gympapass, långa raska promenader osv. låt dom, häng med på det man kan... jag kan dricka kaffe och hejja på när de bowlar, jag kan läsa en bok och fixa fika tills de är tillbaka från pass eller promenad. 

Nu är inte livet rättvist... långt ifrån. Men det ska väl va F*N om jag ska bryta ihop för det?! Näpp... nu kör vi!

Så idag blir det en tripp in till stan, först sjukgymnasten och sen köpa blommor på torget (som gör mig glad) och därefter blir det hem och vila. 
Får väl se om jag kan fixa lite mat till kvällen , annars får Chris fixa :) Tur jag har en förstående man.

Så jag har bestämt att jag ska göra saker som får mig att må bra, läsa, promenera, umgås med familjen och vännerna.
Laga mat och baka. Njuta av livet så mycket jag kan. 
Önskar alla en underbar fredag! Var rädda om er därute.4 kommentarer:

 1. du kan göra mycket som vissa andra inte kan o de vore glada om de kunde göra det du gör osv osv :)
  kram hoppas du slipper värken

  SvaraRadera
 2. Hej Maya..
  Var ett tag sen vi sågs och jättekul att du finns kvar..Väldigt många frå WLS har försvunnit.. Önskar dig nu en härlig advent så hörs vi kram Nicki

  SvaraRadera
 3. Hej Maya..
  Var ett tag sen vi sågs och jättekul att du finns kvar..Väldigt många frå WLS har försvunnit.. Önskar dig nu en härlig advent så hörs vi kram Nicki

  SvaraRadera
 4. Stackare som går med denna J***A värk,, humöret går ju upp och ner. Som när folk ringer och bjuder på fika eller vill komma hit och de frågar mig om jag ORKAR.. ja för fasen, jag orkar alltid med roligheter.. för då GLÖMMER jag bort mig själv den stunden.
  Men, sen är det ju som du säger,, man kan inte ALLT.. jag skulle också vilja kunna typ bowla, gå och simma etc... men det klarar jag bara inte av.

  SV: Event..??!!, vet inte ens vad det är för event,, så näpp det ska jag inte.

  Trevlig helg.. // Kram Annelie

  SvaraRadera