Ingredienser
4 gula lökar
2 vitlöksklyfta
2 tsk olja
1förp. saffran eller 2 krm gurkmeja
2 krm paprika pulver
600 g fiskfilé
2 fiskbuljong tärning
1 l vatten
400 g krossade tomater
2 dl kräftstjärtar
2 msk klippt persilja
Gör så här
Skala och hacka vitlöken och löken.
Fräs i olja i ca 2 minuter.
Tillsätt kryddorna och fräs ytterligare i 1 minut.
Häll på buljong, vatten och tomater.
Låt koka upp. Dra ner värmen så det små kokar.
Skär fisken i bitar och lägg i kastrullen.
Lägg i persilja.
Lägg i persilja.
Låt alltsammans koka på svag värme under lock tills fisken är klar, ca 10 minuter. Smaksätt mer om det behövs.
Servera med potatis.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar