tisdag 12 mars 2013

Under ytan alá Petra



4 port
Ingredienser:
1 "bågad falukorv", ca 600-700 g.
2 gula lökar i klyftor
4 tomater i klyftor
1 liten burk majs (ca 100gr)
Ost i skivor, strimlade
2 msk senap
2 msk tomat puré
200g champinjoner, färska, frusna eller på burk
Piffi all krydda
Kryddgrönt


Gör snitt med jämna mellanrum i falukorven och lägg senap och tomatpuré samt en skiva ost i varje snitt. Ta hjälp av en smörkniv så det blir "geggigt" emellan.

Sen lägg lök, champinjoner, färska tomater, majs och mera ost runt om och i mitten av falukorven.
Krydda med piffi-all-krydda och ringla lite olja över.
Och på toppen lite grönt, tex. Persilja.

In i ugnen i 200 grader, ca 40 minuter.
Servera med pasta, mos eller ris.

Innan ugnen.

Tack finaste Petra för receptet! ♥ Det var super smarrigt!

5 kommentarer:

  1. Låter mumsigt. Borde funka med kycklingkorv också :)

    SvaraRadera
  2. detta är suvve, ska göra det i helgen tack hällsa Petra

    SvaraRadera
  3. Måste den verkligen vara bågad?;)

    SvaraRadera
  4. Kikar in och önskar dig en trevlig helg :)

    SvaraRadera
  5. Hej Jag är Ana från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
    1 till 10.

    Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

    Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

    Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

    Vi skulle älska att du deltar med några recept som denna. Ser fantastiskt!

    Hälsningar

    http://www.Fooduel.com

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad och gör mig glad!
Spamm, anonyma och reklam kommentarer gör sig icke besvär. De plockas bort!