8 port
Det här behöver du :
ca 1000 g skivad skinkschnitzel
Smör till stekning
Salt & nymald svartpeppar
4 dl köttbuljong (egen, el tärning/fond + vatten)
1 msk soja Mrs. Cheng
1 msk tomatpuré
2 tsk sambal oelek
2 dl grädde
Maizenamjöl + vatten till redning
15 st körsbärstomater
1 röd paprika
1 knippe slätbladig persilja
GÖR SÅHÄR :
Smält smöret i het stekpanna och bryn skinschnitzlarna
hastigt.
Krydda med salt och peppar.
Lägg över i en ugnsfast form.
När alla är brynta, lägg i den finhackade löken och bryn den
och lägg den över schnitzlarna.
Vispa ur pannan med lite buljong.
Tillsätt soja, tomatpuré, sambal oelek och låt koka upp.
Slå på grädden och red av med maizenamjöl utrört i lite
vatten för tjockare konsistens på såsen.
Häll såsen över formen med schnitzlarna.
Lägg på halverade körsbärstomater och tärnad gul
paprika.
Gratinera i ugn på 200 grader ca 30-40 min, beroende på hur
tjocka skivorna är.
Hey there! Do you have Twitter? I’d like to follow you if that would
SvaraRaderabe ok. I’m definitely enjoying your blog and look
forward to completely new posts.
Tror jag lånar detta receptet med :)
SvaraRadera