måndag 8 maj 2017

Äntligen!


Det blev verkligen en härlig helg.
Trots att det blev lite ändringar i planeringen så blev det en härlig helg, solen visade sig från sin bästa sida. det gillas!
Det blev trädgårdsarbete och familjemys. 
Härligt att kunna sitta ute och äta lunch! Melanie tyckte det var jätte härligt. Och sen kunna ta ut en massa saker från lekstugan och ha kul med :) Toppen för både henne och Theo... dom körde dockorna i vagnar, spelade boll och busade :)
 Sen fixade dom bo till myrorna :)


Vi grillade och hade riktigt trevligt... så mysigt att vara samlade allihop :) Äntligen kunde man sitta ute och äta middag! Så underbart!Söndagen bjöd inte på riktigt lika fint väder, men solen kikade i fram i mellanåt och då var det riktigt skönt, vi passade Melanie medan hennes mamma var och spelade bilbingo med en kompis, vad är det med ungar och bilbingo... tydligen är det riktigt "inne" även Bingolotto spelas av många...
Bilbingo hade kanske varit kul... men Bingolotto är så drygt!Melanie, Chris och jag lekt i sandlådan istället och kastade ringar... och så blev det en runda till stranden. Dock blåste det lite väl mycket där för att det skulle vara behagligt.
Men vi plockade några snäckor innan vi promenerade hem igen.

Och altanen är städad, dock vet jag att de är ogjort arbete för snart blommar furorna och allt kommer bli gult av frömjöl.Så nu kan vi välkomna måndagen och en ny vecka!
Ha det fantastiskt gott så hoppas vi på soliga dagar trots dom lovat regn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar