måndag 20 mars 2017

Serverat på silverfat...Visst vore det fint...
Att man hade en kock som både planerade och tillagade ens mat...i alla fall mitt i veckan när man jobbar och arbetsdagarna är långa.

Finns det något tråkigare än komma på middagar till veckan, helgmat är ju lite roligare att både tillaga och hitta inspiration till... men vardagsmat.

Först funderade jag på om man skulle prova någon matkasse igen... men känns inte som det är aktuellt just nu.

Men handla är med tråkigt så funderar på om man skulle testa att handla på nätet och sen bara hämta det. Tyvärr har inte Ica Kvantum i Åhus denna tjänsten än så det får i så fall bli på Ica Maxi i Kristianstad man får handla då...

Har ni testat att beställa på nätet och bara hämta?

Matkasse var väldigt smidigt men jag tröttnade fort eftersom det var liksom för mycket av en tex. krydda, smaksättare eller grönsak just då... kapris var populärt och i flera rätter skulle det vara kapris... inom loppet av 2 veckor typ.
Och sen fick man ändå ta sig till affären för att kompletteringshandla och handla helgmat mm.

Så nu funderar jag på shoppa på Ica Maxi handla hemma och bara hämta kassarna efter jobbet, betalt och klart...

Tål att tänkas på....


1 kommentar:

  1. inte testat...har ocd när jag handlar*hahahaha vill ha fullständig kontroll. det ska vridas vändas..kanske klämmas..finns möjlighet luktas på varorna. skulle inte våra beställa o inte får göra dessa saker...knappt arne är godkänd o handla han slänger ner saker i krogen o det kan bli knasigt.....inte heller matkassar även om det står still i skallen. tänk om de lägger ner nått man inte kan äta..kapris...o såna där lägbbiga (imitt tyckte) brysselkål, fiskbullar..*hahahhah o andra mysko saker..tycker ajg äter det mesta men det stämmer nog inte*hahahahah

    SvaraRadera