onsdag 18 maj 2016

Vad är det för fel på folk?


 

Du som var anonym och undrade om mitt privatliv, här får du en uppdatering.
Först tänkte jag bara ignorera det sedan kom jag på att det är väldigt mycket fördomar som finns för att man väljer att leva sitt eget liv som man vill.
Och fördomar mot vilka vänner man har.
Först av allt...
Nej jag ska inte skilja mig ... bara för att jag varit ute är på dansställe/krogen utan min man.

Han tycker inte det är speciellt kul  att gå ut och vi gör en massa annat trevlig ihop i stället som båda gillar. Our choice!
 

 
Jag älskar att dansa och det gör inte han…. Så varför ens tänka tanken att tvinga dit honom… hur fel blir inte det!?
Och hur kul hade jag haft?

Nää… Chris slipper hänga med, men han är alltid tillfrågad, kan ju hända att han ändrar sig *ler*
 

 

Och det är okej att ha både kvinnliga och manliga vänner.

 
En av mina allra bästa vänner efter Chris då... var man… Håkan, som gick bort för 488 dagar sedan. Och jag saknar honom sjukt mycket.
Någon gång kanske det finns en man jag kan kalla min bästa vän igen... alltså inte min make... utan en vän som du kan dela allt med.
Och en av mina allra bästa kvinnliga vänner är Katrin, som jag gör en himla massa roliga busiga saker ihop med, vi har sjukt kul ihop...alltid! Och för mig är hon och Håkan var som mina syskon.

Ja, jag har vänner som är gay, både män och kvinnor, och har haft det i hela mitt liv nästan. Jag har släkt och familj som är gay. Och JA jag står upp för dem! Tycker inte det borde behövas 2016, men fortfarande finns de som är inskränkta och inte har en riktigt utvecklad hjärna. (måste ju bero på det?)


Jag älskar mitt liv, min man, mina barn, barnbarn och mina vänner... och stör det dig, sluta läsa min blogg, och gå in på min Facebook/instagram sida.
Jag gissar att du är en "vän"... och jag tycker du kan ta bort dig själv från mina sidor innan jag lyckas ta reda på vem du är! Eller ännu bättre, ge dig till känna så ska jag förklara "face to face" för dig vad jag är för person och vad jag står för!

Tack och adjö till dig Nicke nyfiken!

 

9 kommentarer:

 1. Jätte bra skrivet inlägg. Tråkigt med såna människor. då skall väl Erik och jag separera med för jag gått på krogen utan honom.... suck! Man måste inte sitta fast vid sin partner hela tiden och som du skriver det finns andra saker ni gör ihop!

  Tråkigt du förlorat din bästa vän :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland undrar jag... helst 24/7... men så funkar inte vi. Trött på att folk lägger sig i mitt liv!
   Vi har ett fantastiskt äktenskap så det är förmodligen ren och skär elakhet och avundsjuka som ligger bakom.
   Ja, mycket ledsamt. Men hans dotter Louise var hos oss i går. Så himla mysigt att umgås och prata minne och bara kramas.

   Radera
 2. Bra skrivet!! Tänk att det alltid ska finnas folk som lägger sig i hur andra lever och gör... Det måste bero på avundsjuka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja förmodligen elakhet och avundsjuka som ligger bakom. Mitt liv måste vara fantastiskt spännande att man orkar lägga ner energi på att skriva kommentarer om mitt äktenskap.

   Radera
 3. Amen på det! Folk har så ONT av hur andra väljer att leva sina liv.
  Kram på dig min lilla hallontopp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du om någon vet ju hur det är!!
   Puss på dig lilla mor Anna <3

   Radera
 4. Så bra skrivet!!💫 Hoppas folk lär sig att man ska inte lägga sig i! 💫

  SvaraRadera
 5. Enkelte människor... jag är ordlös. Jag bara klarar inte att förstå hur dem tänker, varför ska de hålla på på det sättet som någon gör? Oavsett hur mycket jag tänker och försöker hitta en logisk förklaring, så går det inte. Varför bryr andra människor sig så mycket om andras liv? Mind your own business lixom, men det är det tyvärr inte alla som klarar... Så bra inlägg! Tusen kramar till dig 💛

  SvaraRadera