torsdag 9 april 2015

Kesoplättar



Ett enkel och gott recept.
1 port. (6 plättar på min lagg)
Du behöver:
1 ägg
1 dl keso
1 msk vetemjöl
Lite salt
lite smör.

Gör så här:
Vispa upp ägget, rör ner keson och sedan mjöl och salt.
Rör ordentligt och låt stå 5 minuter.
Rör sedan igen och grädda på varm lagg som du penslat med smör.

Servera med sylt, ät och njut!

3 kommentarer:

  1. nyttiga men byt ut vanliga mjölet mot ett mer nyttigt så blir det ändå bättre o byt ut sylten mot bär :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä tack, kroppen mår bra av kolhydrater... och sylt är gott!

      Radera
  2. Nä tack, kroppen mår bra av kolhydrater... och sylt är gott!

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad och gör mig glad!
Spamm, anonyma och reklam kommentarer gör sig icke besvär. De plockas bort!