måndag 12 januari 2015

Fylld lövbiff med vitlöksost



4 port
8 skivor lövbiff (2 per person)
200 g färskost med vitlök
Piffy allkrydda
 
Fyll lövbiffarna med färskosten och vik ihop på mitten. Krydda med piffykrydda.
Stek köttet på hög värme, 2-3 minuter på varje sida. Vänd försiktigt så osten inte rinner ut.

Servera lövbiffarna med bakad potatis eller klyftpotatis och en krispig grönsallad.




4 kommentarer:

  1. Sussi Andersson12 januari 2015 10:22

    Mums! Detta ser så otroligt gott ut! Måste jag absolut teata! Tack för tipset :D

    SvaraRadera
  2. lövbiff är gott men brukar ha kantarellostfyllning o gärna lite kantareller till på sidan om :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det får vi ju testa en gång! Tack för tipset!

      Radera

Skriv gärna en rad och gör mig glad!
Spamm, anonyma och reklam kommentarer gör sig icke besvär. De plockas bort!