4 port.
Potatissallad med sparris.
700 g kokt, kall potatis
1 rödlök
2 dl crème fraiche
1 msk majonäs
2 - 3 msk kapris
1 1/2 - 2 msk dijonsenap
1 dl gräslök, finhackad
1 burk vit sparris (à 250 g)
salt
svartpeppar
Skär potatisen i bitar. Skala och finhacka rödlöken.
Blanda crème fraiche, majonnäs, kapris, senap, lök och gräslök.
Låt sparrisen rinna av.
Skär den i bitar. Vänd ner potatisen och sparrisen i röran.
Smaka av med salt och peppar.
Fetaost biffar med soltorkade tomater
600 gram kronhjortsfärs, nötfärs alt. blandfärs
5 st soltorkade tomater i olja
75g fetaost
Viltgrytskrydda (stjärnörter)
Salt och svartpeppar
Finhacka de soltorkade tomaterna.
Blanda tillsammans med färsen.
Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter
smak.
Forma till 4 stora biffar.
Hetta upp en stekpanna med olivolja eller margarin och stek biffarna ca 6
minuter på varje sida.
ser väldigt gott ut
SvaraRadera