lördag 7 juni 2014

Shopping, Ladies Club och inställda planer.

Alla som känner mig vet att min man är inte speciellt förtjust i att ränna på stan och shoppa :)
Men han har sina ljusa stunder ...haha. I måndags var vi och hämtade hans glasögon, och nej... försäkringen tog inte det. De var för gamla. I bland undrar jag hur dom tänker?
Om glasögonen är fullt fungerande och rätt styrka så borde det väl täcka ett på nya? Nädå... trots att Chris ville behålla bågen och bara byta glas så var det avslag.
Kanske borde man överklagat men jag orkar inte.Dom har massa knasiga regler och det är bara punga ut med pengarna och se glad ut.
Shopping runda och "middag" blev det i alla fall, varm bagels på Expresso House och kaffe och så var vi ju bara tvungna att testa en Frapino. Ingen av oss orkade dricka upp den ... haha. Så mäktig, men kallt och gott. Perfekt en varm sommar dag!
Stans mysigaste fik just nu :) Super trevlig personal och god fika.

 På Jula hittade vi dryckeshållare, skit smart... tror jag :) Vi får väl se när vi har gäster om de lyckas prick rätt när de ska sätta glasen i dem :)
Det blev i alla fall en väldigt trevlig efter middag med min make.


Tisdagen började med MYCKET kaffe, och fortsatte så hela dagen, mitt skrivbord på jobbet ser ut som något kaosartat och det är INTE likt mig, men tror det eller ej, det är full koll på allt där... men väldigt mycket på gång just nu :) Och jag älskar när det är 1000 saker samtidigt ... för sån är jag. Men jag är lite av en strukturfascist, ja INTE lika mycket som Mia, Ohh my god! Vilken ordning, tom i necessären :)))
Men jag är ganska slut om kvällarna just och mitt försök att börja läsa Lucy Dillons bok, slutade med en sida, och en snarkande Maya med glasögon och bok i huvudet :) Jag bara älskar denna årstiden, maj och juni är underbara när allt slår ut och börjar blomma. Jag njuter att bara gå ut i trädgården och titta på allt vackert.


I går var det ju Sveriges Nationaldag! Det firade jag med att storstäda husvagnen  :)
Och sedan bar det av en träff med 8 underbara kvinnor och Ladies Club träff. Det skålades i bubbel (i ölglas för min del... haha) Det åts jordgubbar med Vaniljsås!!! Första gången för mig men riktigt gott. Sedan  grillades det hemlagade Hamburgare! Skit goda Jenny! Och efter det blev det snacks och godis. Sjukt mätt!


 Vi avhandlade givetvis upplägg för kommande träff mm. och några beslut fattades :) Chris kom och hämtade mig och jag stupade i säng väl hemma. I dag får det bli ändrade planer, tanken var att jag skulle till Malmö men så blir inte fallet. Har en del annat som kommer fylla agendan :) Hoppas i alla fall på lite avkoppling i eftermiddag. Men nu ska jag sätta fart och få saker och ting överstökade. Men först frukost ... så sugen på rostat bröd och te.


Ingen har väl missat allt kul som händer i Åhus kommande veckor och månader? Här är några trevliga evenemang nedan.

1 kommentar:

  1. hahahaha gulledej tyckte du jag hade ordning eller ORDNING ;-)

    puss o kram

    SvaraRadera