lördag 19 oktober 2013

Så underbart... men underbart är kort...

Vi har verkligen haft det bra, hotellet var kanon. Personalen vänlig, hjälpsamma och trevliga. Dom var verkligen service minded!
Jag har inte hunnit gå igenom alla bilder än, men tänkte visa er lite bilder från hotellet.
Kan varmt rekommendera det, maten var bra... såg inte en fluga i restaurangen, eller några andra kryp heller för den delen... och ni som känner mig vet hur mycket jag ogillar just flugor!








 Riktigt härligt! som ni förstår så trivdes vi väldigt bra!
Vi var väldigt nöjda med maten, mycket att välja på både till frukost, lunch och middag i Buffé restaurangen.
Kolla bara in öppettiderna!



Bäst av allt var den turkiska yoghurten med honung som jag ät till frukost nästan varje dag, mums! Provade även pannkaka, omelett, kokt ägg, äggröra och olika sorters bröd, pålägg och mycket mycket mer till frukost. Inte för glömma all färsk frukt som fanns!


När det gällde lunch och middags buffén fanns där 2 olika soppor, fisk, flera kötträtter, kycklingrätter, köfte, kebab, vindolmar, vegetariska rätter, olika potatis, pasta och massor med röror, sallader, oliver, grönsaker, fetaost och massor med annat gott. 
Min favorit; sallad med spett av olika sorter, starkt kryddad kyckling, yoghurt, oliver och feta ost!
Givetvis fanns det massor med desserter (för sött för min smak) och underbart god frukt, både torkad och färsk.


Nu får jag avsluta detta inlägg men nästa kommer lite senare med lite mer om resan, rummet och våra söta fnissande städerskor



2 kommentarer:

  1. låter som ni har haft en underbar vecka där nere men det verkade inte vara mycket folk på hotellet inte en människa på alla bilderna :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det var faktiskt fullbelagt... men jag valde att ta bilder utan folk. Alla gick och vilade, eller till baren i lobbyn och fikade på eftermiddagen och tidiga mornar var där inte heller någon :P

      Radera