fredag 5 oktober 2012

Svårt att förstå...


För många är att jag gör "inget" mot min ryggsmärta... men det gör jag faktiskt ... men läkare, kiropraktiker, sjukgymnaster, röntgen, nya läkare fler sjukgymnaster, healing, akupunktur  mer läkare...osv. ... hela det köret är gjort många gånger om, detta är något jag får lära mig att leva med och det har jag gjort... jag lever med det och är lycklig ♥ Mycket tack vara min familj och vänner som finnns där för mig.

Jag har haft ont sedan jag var 15 år... och är 46 år nu....så det förklarar säkert lite att jag testat "några olika" behandlingar, läkare osv.

Jag får skov, vilket jag har nu... och det är väldigt jobbigt... men det blir bättre :)
Utlösande faktor denna gång var nog mina nya Ecco boots, oavsett hur bra skorna är så händer det faktiskt nästan varje gång jag köper nya skor.
Jag tar en dag i taget och jag kämpar på, så snälla förstå mig när jag tackar nej till alla "goda råd"
Men uppmuntrande ord är alltid välkomna :) Man blir alltid glad av uppmuntrande ord och leende :) Eller jag blir i alla fall!

Sambon brukar säga att smärta är en högre form av njutning... vette katten det!

Men passar på att önska er alla en underbar helg...5 kommentarer:

 1. Men tänk va alla ska veta bäst om andra hela tiden!!! klart man försöker allt och vissa är då bra på att ge goda råd (men inte hela tiden o inte på fel sätt). Sen klagar man ju inte alltid utåt heller.

  Som jag med mina fötter o hälsporrarna, vet exakt vad jag skulle kunna göra för att helt bli av med problemet helt ... men att ta det lugnt o alltid ha rätt skor tar längre tid bara o så tar jag inte antiinflammatoriskt heller (för att jag inte vill helt enkelt).

  Ta det coolt, du vet ju när det släpper o så kan väl lite uppassning vara på sin plats nu till helgen från alla där hemma ;-)

  kramar om ♥

  SvaraRadera
 2. Förstår precis vad du menar. Antingen får man en jäkla massa råd (vilka de flesta man redan prövat) eller också tycker dom att man är gnällig. Ibland behöver man bara tystnad och förståelse . Låt mig göra på mitt vis för jag har haft det så länge att JAG vet vad som är bäst för mig. Kram på dig och hoppas det inte håller i sig för länge.

  SvaraRadera
 3. Uch för att ha haft ont så länge! Men det verkar som om du hittat balans i lviet ändå! Kram

  SvaraRadera
 4. Att leva med svår smärta är nog något som den som haft turen att aldrig uppleva det, inte kan förstå. Att leva med ständig eller ständigt återkommande smärta och dessutom vara lycklig och passa på att leva livet när man mår bra är en oerhörd prestation som man ska vara stolt över. Så strunta i vad folk säger eller tycker.
  Ha en härlig helg & Kram♥

  SvaraRadera