söndag 16 september 2012

Film ~ Hunger Games


Riktigt spännande, klart sevärd!Varje år direktsänds Hunger Games som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt lottas två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta i tävlingen. De skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stylas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer, för att sedan delta i spelet där bara en vinner – den som överlever. Katniss Everdeen är sexton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungergames har hon inget skydd. När det är Prims namn som dras i lottningen ser Katniss ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen. Filmen är baserad på romanen "The Hunger Games" av Suzanne Collins från 2008.

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset!:)

  Ha en trevlig söndagskväll!

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
 2. Har satt upp den filmen på listan :-)

  Får återkomma om det funkar att börja springa - hoppas det funkar, för det funkar definitivt inte att fortsätta vara så här trött... För mig försvinner också sockersuget med motion, en härlig bieffekt :-)

  Kram, P

  SvaraRadera
 3. Jag var inte det minsta impad på denna film. En jättebra story som föll platt. Som så många andra gånger med bra storys så blir det ändå inget bra. Men smaken är som baken :)

  Ha en fin måndag nu Kram

  SvaraRadera
 4. Nja filmen var ok lite grymt o låta ungdomar döda varandra tycker jag ;:)

  SvaraRadera