fredag 7 september 2012

Farbror Polisen, han kan minsann!


Bilderna lånade från Facebook

Jag vet inte hur många av er som läst om polisen i Växjö/Alvestas inlägg... då tänker jag i första hand på Scott!?
Jag tror inte jag skrattat så mycket på länge, samtidigt som han är allvarlig så har en skön ton av humor i sina inlägg!
Även de andra poliserna har ett bra sinne för humor!
Jag tror helt klart att de gör ett mycket bra PR jobb för att få folk att inse att polisen är mänsklig och inte några översittare som många tror!

Vad sägs om detta inlägget?


Vi har hittat en! (läs först inlägget från den 2 augusti)

Lite information om den mystiska alkoholbusken:
Hittas ofta av unga tonåringar som är mycket duktiga på att hålla kännedomen om busken hemlig från sina föräldrar och polisen.

Beroende på vilken typ av buske man plockar ifrån kan saften från frukten variera i färg och smak. Emellertid har samtlig frukt någonting gemensamt - de är högst olämpliga och farliga för ungdomar.

När den konsumeras av ungdomar kan saften orsaka en känsla av att man har vuxit en halv meter och har utvecklat ett yttre skydd av pansar. Saften är ofta ett ledande bidrag till misshandel, skadegörelse, oskyddat sex, ångest, hot och spontana kundvagnstävlingar.

Busken på bilden är från en privat trädgård där ungdomar (från 13 år gamla och uppåt) kunde komma och plocka till sig utan någon som helst kontroll. Trädgårdsmästaren fick 3 års fängelse.

Det är oerhört viktigt att vi tillsammans gör allt vi kan för att utrota denna typ av buske! Om du har kännedom om någon som langar alkohol till ungdomar, ring polisen på 114 14 eller e-mail tips.Kronoberg@polisen.se (lämna inga tips här på Facebook) //Scott


Fler inlägg kan ni läsa här och gilla deras sida :)
Trevlig helg!2 kommentarer:

  1. Den där låter ju som en riktigt kul grej o få ut information om alkoholens baksidor... :)

    SvaraRadera