onsdag 4 juli 2012

Backstabbing bitches!Visst är det märkligt att vissa personer kan vända allt till sin fördel?
Eller i alla fall de tror de gör det! Men folk kan läsa mellan raderna! J
Tycker synd om personer som tror de är bättre än andra, egoistiska och självcentrerade och inte kan vara ödmjuka och tillmötesgående.
Dom tror de är omtyckta, men det visar sig att det är nog det sista de är!
Alltså…
Finns det något värre än flickor, tjejer, kvinnor… de kan vara hur elaka som helst mot varann istället för vara omtänksamma och våga stå för vad de tycker.
Nej istället är de några riktiga backstabbing bitches!
Pratar skit om bästa väninnan så fort hon lämnat rummet… och blir de konfronterade så kan de inte stå för det! Så fegt att inte kunna vara rättfram och ärlig!

Har ni någon gång upplevt att en man beter sig så? Inte jag!

Lite spännande med folk på Facebook, vänner eller låt oss säga bekanta för det är vad de är när de plockar bort en på Facebook för man umgås med fel personer… det vill säga med någon som DERAS vänner inte tycker om.
Jag höll på dö av skratt! Hur omogen är man om man inte kan ha en egen åsikt utan plockar bort en person för en vän/väninna ogillar personen ..haha!

Har man inte rätt till en egen åsikt och talan? Jag kan omöjligt tycka om alla! Men jag är i alla fall artig mot personer ändå! Skulle aldrig kunna tänka mig att sjunka så lågt som vissa gör!

Jag har haft några sådana energier tjuvar i mitt liv genom åren men nu är det bort sållade, jag omger mig av underbara omtänksamma flickor, tjejer och kvinnor!

I ärlighetens namn ska väl tilläggas att jag aldrig haft många tjejkompisar utan det alltid varit killkompisar. Jag upptäckte i väldigt unga år hur elaka, manipulativa och beräknande tjejer kan vara. Dom älskar snacka skit och skiter i om de sårar någon.
Några få tajta tjejkompisar hade jag dock och desto fler manliga! J

Men jag är så glad att ni vänner som finns i mitt liv idag är underbara, omtänksamma och ärliga!

En sak är säker, man ska hålla sina vänner nära, sina fiender närmare.

6 kommentarer:

 1. Jopp, jag föredrar också att umgås med killar. De är raka och ärliga och inte en massa skitsnack bakom ryggen.

  SvaraRadera
 2. Sant alltihopa - och jag har exakt samma upplevelser... och ja - jag har mest manliga vänner... håller mig på min kant från skvallertanter!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag hatar verkligen också folk som snackar skit, jag kan också "prata", men inte mer än vad jag står till och då anser jag inte det är skitprat. Utan fakta,,, sen så kan jag lika gärna säga det till personen det rör så hon redan vet vad det handlar om innan skitpratet hinner ikapp.
  Jag är ÄRLIG & rak,,, men TYVÄRR uppskattas det inte av alla.
  Har nog sårat några på vägens gång, men vad jag har sårat med vet jag inte eftersom folk inte kan öppna käften och fråga vad jag menar med det jag sagt. DET tycker jag är oerhört synd,,, för då får jag ju aldrig en ärlig chans och be om förlåtelse PLUS att få förklara mig.
  Men, å andra sidan,, är de värda min bekantskap..??
  Jag vill ha ärliga, roliga, och gladlynta personer runt omkring mig.
  Men, de är sällsynta.

  Ha det bäst kära du... // Kramen

  SvaraRadera
 4. Tyvärr är vårt släkte såna ibland. Skönt ändå att du har sållat bort energitjuvarna för såna behöver man inte i sin närhet.
  Sköt om dig
  Kram Agneta
  PS Ja visst är plåtbrukarna/askarna fina DS

  SvaraRadera
 5. Det du skriver är så SANT!! Och det är så sjukt barnsligt!
  Önskar dig en bra dag. Kram

  SvaraRadera
 6. Men herregud dessa folk.,... Jag har haft tillräckligt med energitjuvar i mitt liv. Vissa värre än dom andra. Man ska endast bry sig om folk som bryr sig om en själv.
  Puss

  SvaraRadera