onsdag 11 maj 2011

Tävlingsyra hos Bling bling...

Givetvis är jag med och tävlar hos Bling Bling to Everything 
Där är TÄVLINGSYRA!


Sponsor: Elizabeth Arden
Pris: 2 stycken vinnare vinner varsitt kit med en tub creme och ett lipsyl
Värde: 800:-
Beskrivning av produkten: En revolutionerande creme som för alltid ändrat standarden på hudvård! Passar till i stort sett allt! Torra och nariga händer, läppar, fötter, hårtoppar... you name it. Skulle ni bli strandade ute i vildmarken så kan ni äta cremen för att överleva ;) Ett måste i alla tjejers väskor, eller i vart fall i min väska!
Fungerar också utmärkt på trampdynorna på djuren om de är torra (Kanske lite för dyrt att smörja in djuren med denna men what the heck om man vinner den eller?!)Så här tävlar man: 
För er med blogg: Skriv ett inlägg på er blogg där ni berättar om tävlingsyran hos oss och om denna tävlingen. Länka till detta inlägget och länka också till tävlingsyran! Använd bilden ovan i ert inlägg!
För er utan blogg: Maila oss på info@tryme.se och skriv att ni är med och tävlar i tävling nr 7. Skicka mail till minst 3 av era vänner där ni berättar om tävlingen och skriv ner mailadresserna på de som ni tipsat!
Så kika in till Annika och Mini ... missa inte deras 101 äventyr :)


3 kommentarer:

 1. Va roligt att du "hakar på" tävlingarna!
  Vi är så glada över alla tävlande och sponsorer som gjort detta möjligt!
  Hoppas att allt är toppen med er!

  SvaraRadera
 2. Tack så mycket :/
  Tror aldrig att dom känslorna man bär på när ens pappa/mamma/syskon/barn/ nära anhörig/vän dras ifrån oss på ett sånt sätt.
  Jag tror att dom kommer och går i sin egen melodi för att påminna oss om att livet kan få ett snabbt slut och man ska vara rädd om livet.

  SvaraRadera
 3. Åh Elizabeth Ardens grejor, me lajk! :-D

  Ha en fin dag!

  Kraaam

  SvaraRadera