onsdag 19 januari 2011

TexMex fisk


För 4 personer.

Lätt och läckert

Ingredienser
1 torskblock 400gr
5 dl milda matgrädde
1 påse tacokrydda
1 burk champinjoner skivade
5-7 soltorkade tomater strimlade
1 gul lök
Salt
Liten burk majs

Gör så här:
Tina fiskblocket och lägg i ugnsform. Jag tärnade det så det skulle bli lättare att ta sedan.
Salta lätt.
Strö över hackad lök, strimlade soltorkade tomater, majs och svamp.
Blanda grädde och tacokrydda slå över fisken.
Gratinera i 20-30 minuter i 225 grader.
Servera potatis till.


6 kommentarer:

  1. Ja eller hur första gången för mig med men man kan boka "riktiga" teprovningar via tehuset Java t.ex..jag anordnar ju detta själv, tyckte det var en god idé då teerna kommer ifrån dem;) Ja du skall bara veta hur gudomligt den luktar & jag är vanligen inte direkt förtjust i Earl Grey te;)Imorgon kommer en recension av alla teer;)

    SvaraRadera
  2. OOOOOO, vad gott det lät!! Detta ska jag testa. Blir så glad när jag hittar nya recept som man kan prova att laga här hemma.

    Vad ska ni hitta på på fredag på eran kick off?

    Ha det bra,Vicki

    SvaraRadera
  3. mmmmm vad det ser gottit ut

    SvaraRadera
  4. ÅÅÅÅja som letar festlig lätt billig mat.... ska ha liten bjudning/vickning om fred 2v....

    SvaraRadera
  5. Är det samma krydda som man har till köttfärs? Jag är lite tveksam;) Kram

    SvaraRadera