För 4 personer.
Foto: Maya
Detta recept har jag fått av en av mina väninnor!
Väldigt bra bjudmat som med fördel kan förberedas långt innan gästerna dyker upp.
Ingredienser
12 Smördegsplattor.
1 Cantadou vitlöksost
2 dl Crème fraiche
½ dl Hackad persilja
2 Vitlöksklyftor.
½ kg Kassler.
Gör så här
Rör ihop osten, crème fraiche, vitlök och persilja
Skär ner kasslern i strimlor och blanda det med i ost röran.
Klä en ugnssäker form i botten med smördegsplattor och lägg i "kasslergeggan".
Täck med smördegsplattor.
Pensla "locket" med uppvispat ägg.
Man kan även ta en extra platta och göra mönster på "locket" om man vill.
Grädda i ugnen ca 30 minuter på 225grader.
Servera med Sallad och bröd.
Jätte gott!
Vi har nästan helt tagit bort kassler ur vårt register, men det där lät gott! Ha en fortsatt bra dag! Kram
SvaraRadera