fredag 2 april 2010
Peach Melba paj
För: 6-7 personer
Underbart god paj!
Ingredienser
Pajdegen
150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Fyllning:
2 dl crème fraiche
1 stor burk persikor
1½ dl hallon
1 ägg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
Beskrivning:
Sätt ugnen på 175°C.
Smält smöret.
Blanda med socker, mjöl och bakpulver.
Tryck ut degen i en pajform.
Hacka persikorna och lägg i en skål ihop med hallonen.
Blanda de andra ingredienserna till fyllningen.
Rör ner persikorna och hallonen i smeten.
Häll det i pajformen.
Grädda i ca 50 minuter.
Låt svalna.
Servera med vaniljvisp.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Du vet vart vi bor om du har en bit över :)
SvaraRaderaKramisar
haha, jag har varit väldigt nära ert idag, fast det blev Uggelvägen och vin för mig :)
SvaraRaderaMMMM va gott, ser riktigt mastig ut! Du får nog komma ut med en bok snart om man ska spara allt :) Ha en bra lördag! Kram Anna
SvaraRaderaMums! Ser riktigt god ut
SvaraRadera