fredag 3 juni 2016

Ond bråd död!


Och massor med våld… varje dag! Känns som jag vill inte öppna en tidning, eller kolla nyheterna, för det har bara hänt massa hemskheter.

Döden härjar i vårt land.

Flera gånger om dagen kan man läsa om dråp, mord, knivdåd, våldtäkter, skottlossning och misshandel...

Men hur ska detta kunna lösas?
Fler poliser? Förbyggande brottsåtgärder?
Hur då? Vem tar ansvar?

Senaste dagarna har det hänt hur mycket som helt…

Bara se på den man som bliv knuffad framför ett tunnelbanetåg. Helt sjukt. Verkar vara en okänd man som knuffat honom... Horribelt!

En kvinna kom inte tills sitt jobb, hon har hittats död i en lägenhet i Arlöv utanför Malmö. Polisen tror hon blivit mördad…

En tioårig pojke knivskars i ansiktet på väg till skolan i Valbo utanför Gävle. En 10- åring! Vilka men kommer han få för resten av sitt liv?

Var ska detta sluta? Vad kan vi göra? Hur ska detta lösas?

Var är alla politiker och debattörer nu när det krävs svar?
Vad gör regeringen för att få ett bättre klimat att leva i, ingen vill leva med våld och känna sig otrygg! Har dom stoppat huvudet i sanden...
Och vi kan inte skylla allt på flyktingströmmen heller... hade ju varit enkelt... Sorry men så är det!
 
 
Jag vill inte mina barn och barnbarn ska leva i ett laglöst land, jag tycker vi ska ha mycket hårdare straff och tuffare poliser!
Men det är jag det!

2 kommentarer:

  1. visst är det fruktansvärt :/..... jag tror att när föräldrarna slutade säga NEJ ..stopp Nu fan är det nog!! började det gå utför....kan in föräldrar stoppa sina telnigar vem ska då göra det?? menar inte ska tillbaka men bort med curling o annat dravel.=)

    SvaraRadera