måndag 14 december 2015

Fransk apelsinchokladtryffel


ca 40-50 tryfflar.

Ingredienser:
200 gram choklad med apelsinsmak
100 gram mörk choklad
100 gram smör
1 1/2 dl grädde

Gör så här:
Koka upp grädde o smör. 
Rör i kastrullen så att smöret smälter. 
Tag kastrullen från värmen. 
Bryt chokladen i mindre bitar och blanda ner i grädden och smöret. Rör tills allt blandats, 
Häll upp i djup tallrik och ställ sedan och låt svalna. När den svalnat ställ tallriken i kylen, låt stå ett par timmar. Gärna över natten..
.
Rulla kulor (rullar med en liten sked o sedan med händerna)
Rulla kulorna i kakao.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna en rad och gör mig glad!
Spamm, anonyma och reklam kommentarer gör sig icke besvär. De plockas bort!