I fredags var det Kick-off med jobbet.
Vi startade med att äta lunch ihop på Kiviks Hotell som hade ny öppning.
Lufttorkad skånsk skinka med inlagd rödbeta.
Piratens kalvfärsbiff med potatispuré, rårörda lingon, inlagd gurka,
äppelkompott samt calvadossky.
Gudomligt gott!
Sen bar det av till Kiviks musteri för cider provning (inte starkcider utan 2,25 %) Vi jobbade ju dock.
Vi fick rundvandring i fabriken och sedan prova cider och must. Trevligt
och lärorikt.
Visst var i snygga på rundvandringen :) |
Sen drog konferensen igång, väldigt givande. Nya idéer och nytt driv! Ska
bli spännande att jobba framåt och utvecklas ännu mer! Älskar mitt jobb!
Senare på kvällen blev det middag.
Kronärtskockssoppa med rotsaker.
Halstrat skånskt ankbröst - med rödbetor, honung och skysås.
Vallmofröglass med nougatsås och flarn.
Rekommenderar varmt Kiviks Hotell, trevlig personal, uppmärksamma
servitriser och servitörer!
Perfekt läge och utmärkt mat. Restaurangen är med i White Guide 2014
får väl ta o åka förbi nån gång
SvaraRadera