Ca 30st
50 g smör, smält
3 dl kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl vispgrädde
Garnering:
150 g mörk choklad, smält
kokos
Gör så här:
1. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ
smeten i kylen i en stund.
2. Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda.
Skär dem i 2–3 cm bitar. Ställ kokosbitarna i frysen i ca 30 min.
3. Pensla eller doppa kokosbitarna i smält, mörk choklad. Lägg dem på ett
bakplåtspapper, strö över kokosflingor. Låt dem stelna i kylen.
gott ser det
SvaraRaderaLåter som det är ett riktigt gött recept,, då jag verkligen älskar kokos.
SvaraRaderaSköt om dig.. // Kramen Annelie
smarrigt ser det ut
SvaraRadera