tisdag 17 december 2013

Bounybitar


Ca 30st 
50 g smör, smält
3 dl kokos
2 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl vispgrädde
Garnering:
150 g mörk choklad, smält
kokos

Gör så här: 
1. Blanda ihop smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen i en stund.
2. Rulla smeten till fingertjocka längder och lägg dem på en skärbräda. Skär dem i 2–3 cm bitar. Ställ kokosbitarna i frysen i ca 30 min.

3. Pensla eller doppa kokosbitarna i smält, mörk choklad. Lägg dem på ett bakplåtspapper, strö över kokosflingor. Låt dem stelna i kylen.


3 kommentarer:

  1. Låter som det är ett riktigt gött recept,, då jag verkligen älskar kokos.

    Sköt om dig.. // Kramen Annelie

    SvaraRadera
  2. smarrigt ser det ut

    SvaraRadera