tisdag 25 juni 2013

Färskpotatissallad




6 port

Ingredienser:

 1 1/2 kg kokt kall färskpotatis
 20 ruccolablad eller andra salladsblad om man föredrar det.
 5 soltorkade tomater i olja
 1 dl olivolja
 2 msk balsamvinäger
 1 tsk dijonsenap
 3 krm grovmalen svartpeppar
 1 tsk salt

Gör så här:

Skär potatisen i bitar och lägg i en skål.
Blanda i ruccolabladen.
Skär tomaterna i strimlor och lägg i dem.
Blanda samman olja, vinäger, senap, salt och peppar i en liten skål.
Häll det över potatissalladen, blanda runt ordentligt och låt sedan dra något innan ni serverar.

Servera gärna med oliver och fetaost vid sidan om.


2 kommentarer:

  1. Ser gott ut trots att jag inte är någon älskare av potatis sallad men då är det ju mera den köpta jag tänker på

    SvaraRadera
  2. Shit va gott det såg ut =) Kram

    SvaraRadera