6 port
Ingredienser:
1 1/2 kg kokt kall
färskpotatis
20 ruccolablad eller andra salladsblad om man föredrar det.
5 soltorkade tomater
i olja
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 tsk dijonsenap
3 krm grovmalen
svartpeppar
1 tsk salt
Gör så här:
Skär potatisen i bitar och lägg i en skål.
Blanda i ruccolabladen.
Skär tomaterna i strimlor och lägg i dem.
Blanda samman olja, vinäger, senap, salt och peppar i en
liten skål.
Häll det över potatissalladen, blanda runt ordentligt och låt sedan dra något innan ni serverar.
Servera gärna med oliver och fetaost vid sidan om.
Servera gärna med oliver och fetaost vid sidan om.
Ser gott ut trots att jag inte är någon älskare av potatis sallad men då är det ju mera den köpta jag tänker på
SvaraRaderaShit va gott det såg ut =) Kram
SvaraRadera