tisdag 6 april 2010

Wokad falukorv med Mrs Cheng's Wok Sauce

För 4 personer.
Wokad falukorv med Mrs Cheng\'s Wok Sauce

Ingredienser
300 g falukorv, gärna mager
1 dl strimlad purjolök
150 g färska champinjoner
1 burk bambuskott 227 g
1 bit färsk ingefära i skivor (valnötsstor)
3-4 msk wok sauce
1 msk vegetabilisk olja



Gör så här
Skölj grönsakerna, strimla purjolöken, skiva svampen och ingefäran. Skär korven i fina strimlor (4x4mm). Hetta upp en stekpanna/wok och tillsätt oljan, fräs först ingefäran lite, tillsätt falukorven och stek under omrörning tills den fått färg. Tag upp. Häll bort ev överflödigt fett.

Hetta upp pannan igen och tillsätt oljan, woka grönsakerna och svampen under omrörning ca 1 minut. Häll tillbaka falukorven och tillsätt mrs cheng\'s wok sauce, rör om och hetta upp.

Servera genast med nykokt jasminris.

Tyvärr glömde jag fotografera, får bli nästa gång.

1 kommentar:

  1. Har nu hittat hit till din blogg trevligt,trevligt. En massa recept såg jag som jag får titta igenom lite bättre sedan.

    Vicki

    SvaraRadera