tisdag 23 oktober 2012

Gårdagen går till Historien!Började med att Chris messade mig att varna Natalie att han va på väg hem igen från jobbet efter att ha kräkts. Han hade knappt något  batteri och eftersom Natalie har kräkforbi så varna vi alltid henne om vi skulle må dåligt.
Hon och hennes kompis fixade kvickt till sig och packade ihop sina saker som skulle med till skolan.
Vid Lunch ringer Natalie mig och berättar att hon med mår dåligt, men inte så som Chris utan av annat.
MEN... hon har ingen plånbok med sig ....endast väska och mobil hade hon fått med sig i all hast... alltså inte busskort och inte plånbok med betalkort!

Vilket gör att hon är strandad i Önnestad där hon pluggar!

Varför kan man köpa sms biljett på stadsbussarna men inte regionsbussarna? Det är det mest korkade jag varit med om! Ris till Skånetrafiken! Alltså måste jag ta bussen med mitt jojokort och åka ut så jag kunde köpa retur biljett till oss båda. *suck*

Då kommer nästa mess, Jenny är på väg till akuten med bröstsmärtor och stickningar i armen, och hon är inte den som uppsöker akuten utan att verkligen behöva det!


Jag kände bara paniken växa... jahapp... vad gör jag först?
Messade Jen frågade om Anton kunde ta sig till oss med Rocky om hon inte kommer hem...Jenny bara sa det löser sig! My god! Messade och hörde om jag kunde göra något för henne. med tanke på hennes hörselskada är det alltid jobbigt för henne när det kommer till sådana situationer! :( Jag hoppas hon fick bra bemötande!

Snackade med Johan min chef, slutade strax efter halv tre och gav mig iväg till centralen, på 555 mot Önnestad... Mötte Natalie där och på bussen mot stan igen efter en halvtimme i hålan som gud glömt!

Messade Jen ... väntade på provsvaren än... oron började stiga mer och mer i kroppen.
ett problem löst, två kvar.

Messade Chris... han hade spytt efter provat dricka lite... val av dryck? Kaffe! Smart ...nä...skulle inte tro det! Alltså hade vi en sjukling hemma... mindre kul...

Fixade mat och käkade, flyttade ut till Natalies hus :P allt för att slippa sjukdomar... messad Jen, ännu kvar på CSK akuten...

Oron blev större och större, svårt att koncentrera mig på något när jag vet att vänner mår dåligt, och så oroa jag mig för Anton  klockan började bli mycket med jag hade väl fått be min svårger köra upp oss och hämta Anton och Rocky i värsta fall... till slut messa Jen att det va ingen infarkt men de skulle fortsätta kolla henne, men hon var på väg hem ville inte vara där över natten!

*Pust* Glad att det inte var något med hjärtat, men något är det... så hon måste vila och ge sig tid till att hämta sig. Stress kan ju ge dessa symptomen med!

Så ny är bara Chris "problemet" ... men han får väl vila och krya på sig best han kan!
Min mage började med spöka, ont, magknip och uppblåst och lät som tarmarna höll på flytta runt sig i hela mig... *suck* Men det va bara att krypa till kojs och hoppas att man vaknade frisk och kry!

Så det är bara att göra ett försök, så... dags för jobbet nu så håll tummar och tarm ...sorry tår!

Tjingeling!

3 kommentarer:

 1. Oj va mycket de blev för dig, magsjuka är inte kul!!!
  Hoppas allt annat också löser sig.
  Håller tummarna att du klarar dig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. *kramar om* vilken tur de har en stark kvinna bakom ryggen!!!


  Ha en bra dag så gott du kan *kram*

  SvaraRadera