För 4-6 personer.
Den här gräddiga pannacottan går bra att göra en dag i förväg. Dekorera den samma dag som du bjuder på den.
Ingredienser
4 dl vispgrädde
2 dl hallon lätt mosade med en gaffel
½ dl hallon
½ färsk vaniljstång
1 dl gelésocker
Garnering
Vispgrädde
Några hallon och lite mörk choklad att garnera med
Gör så här:
Häll grädde och mjölk i en kastrull. Klyv vaniljstången och skrapa ur innanmätet. Tillsätt stången och innanmätet i gräddmjölken. Häll i gelésockret. Och tillsätt de mosade bären.
Låt koka under omrörning i ca ½ minut. Fiska upp vaniljstången. Lägg några Hallon i botten på varje skål! Häll över pannacottan. Låt först svalna lite och ställ sedan in i kylen så den stelnar. Täck över med plastfolie under tiden.
Garnera med vispgrädde, choklad och hallon
Åh gott
SvaraRaderaTack för receptet