Ingredienser:
1 kg kycklingfiléer
2 pkt bacon
salt
svartpeppar
2 dl creme fraiche 34 %
2,5 dl grädde
1 - 2 dl ost
2 - 3 msk Thai Sweet Chili sås
2 stora vitlöksklyftor
1 kyckling buljong
Gör så här:
Skär filén i strimlor.
Skär baconen i bitar.
Stek upp detta, salta och peppra.
Koka upp lite vatten och rör ut buljongtärningen eller använd fond, ett par matskedar.
Blanda sedan ihop:
Creme fraiche, grädde, ost, sweet chilisås, pressade vitlöksklyftor och kycklingfond.
Lägg kyckling och bacon i en ugnsfast form, häll blandningen över. Grädda 10-15 min i 225 gr.
Servera sallad och ris till.
Åh det lät gott!!kram
SvaraRaderaRoligt att du vill följa mig och in resa :) / Liferun
SvaraRaderaMmm. Ser gott ut!
SvaraRaderaKramen!
AnnA
Låter riktigt gott... testar kanske detta på lördag när vi har gäster
SvaraRaderaHa en skön vecka!
//Farmskan