För: 8 personer
Tillagningstid: 30 minuter minuter
Min underbart goda Lövbiffgryta.
Ingredienser
Ris till 8 personer
1kg lövbiff
Salt
Vitpeppar
1 stor purjolök
2 stora burkar Champinjoner
1-2 dl MaChengs Soya
1 förpackning Milda Matlagningsgrädde 4%
1 dl mjölk
Margarin till stekningen
Gör så här:
Sätt på riset.
Strimla lövbiffen ca 1cm breda.
Strimla Purjolöken
Bryn i gryta, salta och peppra. (bryn köttet lite i taget, och lägg i en skål så länge)
Tillsätt Champinjoner med spadet i grytan.
Lägg i Purjolöken, Tillsätt 1-2 dl MaChengs Soya (smaka dig fram ... det ska va den där rätta sältan),
1 förpackning Milda Matlagningsgrädde 4%
1 dl mjölk
Låt koka på svagvärme en liten stund, lägg i det stekta köttet och håll varmt tills riset är klart.
Detta ser verkligen gott ut! Får man testa någon gång :)
SvaraRaderaHahaha.. Ja men visst blir det säkert värre, men det va så att det bara kom, nästan bara på en dag och hon vart en riktigt bestämd dam! ;D men ja.. lär väl bli värre... Har hört nån som sagt att tejer är tuffare att uppfostra? ;)
SvaraRadera