fredag 4 september 2015

Hatar att känna mig låg...
Hatar detta... hatar att känna mig hjälplös, att inte kunna fixa saker själv.
Fick ryggskott from hell i måndags morse strax innan jag skulle ge mig av till jobbet!
Irriterad och arg för jag varit så bra länge och kört på som bara den! Älskar ju att fixa och dona.
Och så ramlar man ner på noll och känner mig bara ynklig och värdelös!
Fan fan fan... hatar det! 
Hatar att va en gnällkärring! Men tyvärr blir jag det när det gör ont och jag blir irriterad, ledsen och arg ...på MIG själv. För jag inte tänkt mig för... varit försiktigare.
Hatar att inte kunna göra vad jag vill!
Hatar att inte kunna jobba.
Så känner jag det, hjälplöshet, ilska ...jag vill ju så mycket... man vill träffa vänner, jobba,  måla, fixa, och dona, laga mat och kunna komma ur sängen utan det tar 15 minuter!
Hur lyckades jag få ryggskottet då? Jo jag borstade tänderna!

Fast det var väl inte det som utlöste det egentligen utan en kombination av nya träningsskor, sov i ny säng på hotell, gick mycket, släpade runt på en tungväska och hjälpte maken att vända två bänkar. (inte jätte tunga, dock för tunga för mig tydligen)
Men piller och vila ger resultat, i går kunde jag gå nästan normalt, ja ont gör det än och kommer att göra några veckor till. Men jag har fått min rörlighet tillbaka.
Så bara att kämpa på.


Ha en härlig fredag! För det ska jag ha, ska träffa mina underbara kolleger på lite after work idag, det är precis lagom att äta lite gott, umgås och få ett gott skratt :) Det behövs. Det piggar upp och det skadar inte! :)

Och tack till Christel, Katrin och Emmie för besök, fikor och lunch! Guld värt när man tycker synd om sig själv att få lite sällskap och annat att tänka på! ♥
Och tack till alla för sms, meddelande och hejja rop på nätet! Det piggar upp tanten :)


2 kommentarer: