onsdag 3 juni 2015

Bloggmiddag Malmö 2015 - Middag på Steakhouse Lilla Torg

Blev en fantastisk lördag .... trots hällregn och lite missöden!
Jag och Anna och Gunilla var först på plats på Steakhouse, strax efter kom de andra.
Servitrisen kom ganska snabbt och tog upp våra beställningar när vi satt oss till bords,  det gillas, men sen tog det tid!
Iofs. fick vi in drickan relativt fort, däremot tog det tid för maten.
 
Där var mycket folk, det ska jag erkänna men när en person i ett sällskap på nio, beställer in en förrätt, ska det inte behöva ta över en timme för att få in den.
Det visade sig att servitrisen hade bongat fel, vilket Anna också blev kompenserad för. Däremot kan jag tycka att när huvudrätterna kommer in efter cirka 1.5 timme, då ska maten inte vara ljummen, då ska den vara varm.
Jag hade tur och mitt lamm var perfekt, men både Sofia och Anna fick sina huvudrätter halvljumma. Dom övervägde att skicka tillbaka maten men med tanke på väntan innan så ville dom inte riskera samma väntetid igen.

Även minus får dom för de snäsiga servitriserna, oavsett hur mycket man har att göra så svarar man trevligt! Och sen var det många servitriser som jag tror var väldigt oerfarna. Men dock när man frågar om någon önskar dessert så erbjuder man väl en meny?! *suck*

Deltagarna på denna middagen var Anna, Sofia och Tommy som arrangerat det. Sen kom Gunilla ner från Stockholm och förärade oss med sitt sällskap. Vackra Matilda som även lyckades vinna en av vinsterna som ni kan läsa om här. Underbara Anna kom från Hjo, åhh så kul att träffa henne igen, önskar bara man hade mer tid att sitta och prata ♥. Vår räddare i nöden blev söta Katta, eftersom det blev ett par som hoppade av bla. på grund av sjukdom så kom hon farandes direkt från jobbet :) Och sist men inte minst fantastiska Emelie som alltid har 1000 järn i elden passade på att jobba samtidigt som hon var på bloggmiddag :) Hon höll i firandet av Lilla Torg 20 år. Men det skötte hon som en dans och koordinerade sitt arbete galant mellan mat och umgänge.

Efter middagen så fick vi inte en utan FYRA välfyllda goodibags. Massor med kanon produkter att testa :) Så kul. Här kan ni läsa se vad som fanns i dem.
Kommer även några fler inlägg om produkterna. Skulle bli ett sjukt långt inlägg annars.

Här kommer lite bilder på alla sakerna. Och länkar till företagen hittar ni här!
Klicka på namnen på deltagarna på bloggmiddagen så kommer ni till deras blogg, och klicka på bilderna i fall ni vill ha stötte bild.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar