söndag 16 december 2012

Då har jag tänt ännu ett ljus!


Satte på kaffe och gick och för att kalla på katten, hörde något konstigt ljud... som om något brakar sönder...inte en gång utan flera gånger.
Usch vad läskigt... försökte höra vart det kom i från.
Det var dovt men ändå närma ... det låter som något krossas.
Då slår det mig...
Det är HAVET, isen som bryts upp och börjat töa... hahaha.

I går hade jag en skön dag, slog in lite julklappar. Tittade på film och åt gott!Sen ringde Natti och mådde dåligt så Chris fick köra och hämta henne. Lider med henne. Ångest och illamående är inte kul. Hon somnade ganska kvickt när hon kommit hem och jag hör hur hon pratar i sömnen nu *fniss*

Grannarna kom med hem i går så nu vill jag ha mycket snö så dom kan skotta till mig :P Från ett soligt och varmt Spanien till +-0 och tö/slask väder i Sverige... fy attans!

Ekorrarna har så bråttom här, tar frö och nötter och springer iväg en bit o gräver ner dem i snön... det är töväder här så om någon dag så lär de inte kunna hitta dem... dom skulle ha sin gömma uppe i ett träd istället ju *fniss* men de är så söta när det gräver och sen fyller igen och packar till snön snyggt och prydligt :)

Nu ska jag äta frukost för sen kommer Emily och Marcus, i dag ska vi baka :)
Ha en underbar 3:e advent mina vänner och missa inte lucka 16 kl 15.00

2 kommentarer:

  1. TAcj Gulliga du som fixade min blogg!! Kanske till o med får för mig o skriva mera ofta!! ;09
    Imorron blir de doktorn för min del!! Hosatar o gluffsar så jag kiknar!!! Kramizzzar söta du!! <3

    SvaraRadera
  2. Stackars Natti pigan! Krama henne från mig!!! Ekorrarna jobbar som fasen här. Också! Roliga att titta på. Kram igen <3

    SvaraRadera