tisdag 21 augusti 2012

Film ~ Johan Falk - GSIHelt klart sevärd... precis som de andra!
Som sagt vi ser om dem :) 


Johan Falk (JAKOB EKLUND) åker ner till Haag för att jobba på Europol. Nu, fem år senare, återvänder han till sin hemstad Göteborg där han fått jobb på GSI – Gruppen för Särskilda Insatser – som är den enhet inom svenska polisen som har som sin enda uppgift att arbeta mot de tyngsta maffi aorganisationerna i landet.
Samma dag som Johan anländer till Göteborg startar GSI en operation för att identifiera, hitta och konfrontera en grupp våldsamma värdetransportrånare som kallas ”De okända sex”. Snart inser Johan att GSI använder sig av metoder som är mer avancerade och intrikata än vad han någonsin kunde föreställa sig att svensk polis använder sig av…


JOHAN FALK – GRUPPEN FÖR SÄRSKILDA INSATSER är en realistisk, stenhård och intensivt spännande thriller med en helt annorlunda handling än vanliga polisfilmer. Filmen är den första av sex i en ny serie om Johan Falk och bygger på verkliga polisfall. De arbetsmetoder som GSI använder sig av i serien är autentiska och tillhör vardagen för verklighetens grupper för särskilda insatser.

Närmast ska vi se;
Johan Falk – Vapenbröder
Johan Falk - National Target
Johan Falk - Leo Gaut
Johan Falk - Operation Näktergal

Har ni sett dem?


2 kommentarer:

 1. Jepp! Har sett! De är jättebra!

  Hoppas ni har en trevlig kväll!

  Kram cecce

  SvaraRadera
 2. Jag har sett alla, de är bra!!!:)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera