söndag 1 juli 2012

Läsvärt ~ Sofie Sarenbrant - Vecka 36


Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp. De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...

Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...

6 kommentarer:

 1. Måste läsa den, ska även köpa Liza Marklunds bok. Såg Prime Time igår och den är bra. Nobels Testamente kan man köpa nu eller hyra.

  Visst är hon söt och den bilden med liljan är en av de bättre som jag lyckats ta. Resten av familjen annars som lyckas med foton =)
  Kram Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alla hennes böcker, klicka på länken i inlägget så får du fler super bra tips på böcker ... tror vi gillar ungefär samma typ!
   Kram

   Radera
 2. Sv: För oss är det inget svårt val när det kommer till mobiler, Iphone it is! :)

  Blev varsin Iphone 4s för oss.
  Hoppas du hittar en telefon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det lutar åt det här med :) Min Iphone jag har nu börjar bli lite sliten ...

   Radera
 3. Tack för tipset. Har precis läst ut Keplers senaste. Kan varmt rekommenderas.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 4. Åh, den är ju så bra!! Du måste läsa hennes andra böcker också!! Ha en härlig dag! Kramar!

  SvaraRadera