måndag 1 november 2010

Fläskfilé med soltorkade tomater och balsamicodressing



För 6-8 personer.
 Ljuvligt gott kallt… men även varmt!



Ingredienser
600 g fläskfilé
Milda Culinesse till stekning
Salt
Knorr Svartpeppar, malen

Dressing:
1 gul lök, liten
1-2 vitlöksklyftor
25 g soltorkade tomater i olja
1 näve färsk basilika
¾ dl olivolja
¼ dl balsamvinäger, drygt
½ -1 tsk salt
1 krm Knorr Svartpeppar, malen
Basilikablad till dekoration



Receptet hittatde jag på Matklubben.se och var skrivet av MrsC

3 kommentarer:

  1. Tittar in och tar en smakbit av det goda du har att bjuda på.

    SvaraRadera
  2. får nog ta o räkna ut points på detta fniss!! ser underbart gott ut!!!!!
    skriver ut o kollar!!! Kram

    SvaraRadera