torsdag 15 april 2010

Fisk Undertäcke


Foto: Maya
För: 6 personer
Tillagningstid: 30 minuter

Härligt god och  snabb fiskrätt, ibland har man sina ljusa stunder när man inte vet vad man ska ha till middag.
Lite Kajsa Warg över denna rätt, man tager vad man haver :)


Ingredienser
ca 800 g Fiskfiléer (gös ,hajmal eller hoki)
ca 100 g finhackad Fetaost
2 dl Lätt crème fraiche
2 dl Milda matgrädde 4 %
1 förpackning Cocktailtomater ca 200 gr
1 Paprika röd eller gul, fin hackad
Salt
Peppar

Beskrivning:
Tillagas i ugn ca 15-20 minuter (medan potatisen kokar)

1. Sätt ugnen på 225°C.

2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev. ben, skär den i 4 cm breda bitar.

Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraiche och grädde till en kräm.

Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt.

4. Stek fisken mitt i ugnen 12–15 minuter.

5. Servera genast med en fräsch grönsallad och kokt potatis.
Foto:Olivia

Smaklig måltid.

2 kommentarer:

  1. blev ju inte mindre sugen på middag nu... haha :)
    nej men nu är knäet bra, så nu är jag frisk. så skönt :) hoppas dte håller i sig nun när jag börjar träna igen så det inte pajar igen

    SvaraRadera
  2. Denna rätten är supergod och den gick även hem hos barnen =)

    SvaraRadera