Det blir ca 18 små muffins.
150 gram smör (eller margarin)
1,5 dl socker
2 st ägg
2,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1,5 tsk vaniljsocker
150 gram, mango, djupfryst tärnad
0,5 msk mjöl
Några droppar gul karamellfärg
Några droppar gul karamellfärg
Cream cheese frosting:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 msk färskpressad citron, saften
100 g Philadelphiaost
Några droppar grön karamellfärg
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.
Vispa i Philadelphiaosten.
Färga din cream cheese frosting i olika färger med karamellfärg eller
behåll den vit.
Bred eller spritsa frosting på cupcakes eller muffins och garnera med
små marsipankycklingar.
GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smör och socker poröst. Blanda i äggen ett i taget.
Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten.
Låt mangon rinna av.
Skaka dem med 0,5 msk mjöl i en palstpåse. Vänd sedan ner dem i muffinssmeten.
Fördela smeten i formarna med hjälp av ett par skedar. Fyll inte ända upp. Skaka dem med 0,5 msk mjöl i en palstpåse. Vänd sedan ner dem i muffinssmeten.
Grädda i ca 15 minuter. Låt svalna.
Garnera med frosting, se nedan.
Frosting:
Frosting:
Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och mangospad krämigt.
Vispa i Philadelphiaosten.
Färga din cream cheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit.
Bred eller spritsa frosting på cupcakes eller muffins och garnera med tex. små marsipankycklingar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar