torsdag 7 november 2013

Hur svårt ska det va?

Nytt täcke... givetvis vill jag ha ett liknade som jag har sedan innan, tjockt med mycket dun som är varmt och gosigt. Jag har ett 220 x 240 cm med fyllning 1800 gram 90% dun 10% fjäder.
Varit ute på nätet och letat, det jag har har var extrem dyrt, och så dyrt vill jag inte att det nya ska vara.
Det ska ska bo ute i Lilla Huset :) alltså gäststugan och lägga ett täcke där för många tusenlappar känns lite överkurs. Inte för att jag på något sätt missunnar våra gäster ett gosigt täcke.
Hittade ett jag gillade, det blev ett dubbeltäcke med 1250 gram 51% dun 49% fjäder. Så det fick det bli... Jaja...jag vet kanske lite to much?...men jag älskar dubbeltäcke.
Hoppas våra gäster med gör det :)
Blev lite irriterad när jag öppnade Jysk´s sida och såg ett täcke med bra rabatt... detta är nog ganska likvärdigt det vi köpt.
Men men, detta blir säkert bra... ska provsova i det i natt :P


Så renbäddat med nytt täcke och nyduschad... finns det något bättre än krypa mer i en renbäddad säng?Sen måste jag ju bara visa ljuslyktan jag och Chris fick av mina Ladies Club tjejer ... den är sååå fin!
Tack snälla ni

Helgen kommer att gå till lite pyssel här hemma, avkoppling och mys med min make
Vad gör ni till helgen?5 kommentarer:

 1. Jag har oxå ett jättestort täcke!:) Jag tycker dock att det är svårt att hitta fina och inte allt för dyra påslakan till.. Jättefin lykta!:)

  Kraam Izabell

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper halvdyra påslakan, Hemtex har jättefina men begränsat urval. Men hittat till kanon pris på bla, Ikea och Jotex. Även Ullared har haft till bra pris :)
   Ja visst är lyktan fin, blev så glad för den.
   Kram

   Radera
 2. Njaa,, dubbeltäcke skulle jag nog inte vilja ha. Visst gött när man vill gosa ihop sig med mannen, men det går bra i ett enkeltäcke också ;-)

  Helgen ja,, jobbar lördagmorgon till söndagmorgon, men jag och min brukare ska in till Malmö på två olika musikuppträdande, så vi lär och vara där från eftermiddan till kvällen.

  Ha det bäst.. // Kram Annelie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fullkomligt älskar dubbeltäckena, Helt underbara att sova i och gott om plats om man väljer ett rejält :)
   Tror även det är en vanesak.... att inte so hela ...haha :)
   Kram

   Radera
 3. Låter härligt!
  Riktigt fin lykta!
  Sköt om dig. Kram

  SvaraRadera