tisdag 13 augusti 2013

Ännu en mörk dag!I dag blir det ett ogilla inlägg...
Tycker bara det är ond död och förödelse så fort man lyssnar eller läser nyheter.

 • Mord
 • Dråp
 • Våldtäkter
 • Dödsolyckor 
 • Bedrägeri
 • Rån
 • Trafikolyckor
 • Drunkningsolyckor
 • Doping
Listan kan göras hur lång som helst....
Varje morgon läser jag nyheterna medan jag dricker mitt kaffe och jag blir lika bestört varje dag.
Personer som mördad, och då ofta av en person som stått dem nära, någon dom har älskat.
Vad händer med folk? I bland känns det det är "vardagsmat" med våld... detta känns inte okej!

Man blir rädd när man läser att föräldrar dödat sina barn, mördat sin make/maka. Våldfört sig på en okänd människa, detta skrämmer mig, vart är vi på väg?

Jag tycker vi borde ha fler kamrer på offentliga platser. Ja, jag vet att många tycker detta kränker ens integritet, men för mig är det en trygghet.
Har man rent mjöl i påsen har man ju inget att oroa sig för. :)

På många ställe i världen är video/kamera övervakning betydligt mer utbrett än här i Sverige, frågan löser de fler brott?
Gör det nytta?

Kan vi göra något?
Vad tror ni?
3 kommentarer:

 1. Det där med kameror kan ju vara en ide men svenska folket är ju så rädda om sin integritet att det kanske är uteslutet sen om man går in i diskussionen om allt hemskt som händer så blir det ju något negativt o ladda upp med negativa saker på morgonen :( nä det ska ju vara positiva saker ju :)

  SvaraRadera
 2. Förlåt mig det har blivit totalt fel med bloggen. Jag gjorde en ny blogg igår men tydligen så blev bloggen kopplad till Google + som tyvärr inte så många användare har. Så därför så har jag fått göra om bloggen idag och nu hoppas jag att den ska fungera utan några problem. Man får INTE koppla bloggen till Google + för då får besökaren opp profilsidan idtället för bloggens startsida.

  OBS !! NI SOM VARIT FÖLJARE TIDIGARE MÅSTE REGISTRERA ER IGEN DÅ BLOGGER TAGIT BORT ER NÄR JAG TAGIT BORT GOOGLE+ FUNKTIONEN !!

  SvaraRadera
 3. Man kan välja att se det positivt med kameror. Jag tycker vi ska ha övervakningskameror på flera ställen. Det gör att jag kan känner mig trygg.

  Är man emot det, har man kanske som du skriver, inte helt rent mjöl i påsen ;)


  Kram

  SvaraRadera