Loppi

torsdag 20 maj 2010

Passions Tårta



För: 6-8 personer
Tillagningstid: Ca 30minuter + 1-2 timmar att vila

Underbart god och Lättlagad Tårta


Ingredienser
4 dl mjölk
2 förpackningar passions fromage 8 port
Tårtbotten i 3 delar
3 dl vispgrädde
Valfri exotisk frukt.

Beskrivning:
Mitt val är mango, papaya, vindruvor, apelsiner, kiwi och färska fikon.
Och givetvis passionsfrukt.
Allt hackas i lagom stora bitar, så det är lätt för gästerna att äta sedan.
Lägg "hacket i en skål"

För att det ska bli så lätt som möjligt så lägger jag ihop tårtbottnarna i en gladpack Klädd Form, gärna en med avtagbara kanter.

Vispa fromagen minst 3 minuter så den är riktigt fluffig.
Lägg ihop tårtbottnarna med hälften i varje
och låt stå kallt någon timme.
Tack vare att man klätt formen med gladpack är det lätt att
lägga upp den på tårtfatet.

Klä sedan tårtan med vispgrädde, spritsa gärna en kant så frukten ligger kvar.
Sedan precis innan man ska servera den öser man upp frukten på tårtan och gröper ut ett par passionsfrukter över det.
Otroligt gott och friskt!

3 kommentarer: