4 port
Ingredienser:
1 "bågad falukorv", ca 600-700 g.
2 gula lökar i klyftor
4 tomater i klyftor
1 liten burk majs (ca 100gr)
Ost i skivor, strimlade
2 msk senap
2 msk tomat puré
200g champinjoner, färska, frusna eller på burk
Piffi all krydda
Kryddgrönt
Gör snitt med jämna mellanrum i falukorven och lägg senap och tomatpuré samt en skiva ost i varje snitt. Ta hjälp av en smörkniv så det blir "geggigt" emellan.
Sen lägg lök, champinjoner, färska tomater, majs och mera ost runt om och i mitten av falukorven.
Krydda med piffi-all-krydda och ringla lite olja över.
Och på toppen lite grönt, tex. Persilja.
In i ugnen i 200 grader, ca 40 minuter.
Servera med pasta, mos eller ris.
Innan ugnen.
Låter mumsigt. Borde funka med kycklingkorv också :)
SvaraRaderadetta är suvve, ska göra det i helgen tack hällsa Petra
SvaraRaderaMåste den verkligen vara bågad?;)
SvaraRaderaKikar in och önskar dig en trevlig helg :)
SvaraRadera