Loppi

fredag 4 januari 2013

Vår nyår...


Det blev ju ju lite så att man tager vad man haver,  maten blev lyckad... trots Chris sa att det smakade inget ... haha!
Konstigt då, hög feber, halsont, bottenförkyld och hostig... vad är gott då!??


Förrätt: Toast med Lax, brie och kräftskjärtar
Huvudrätt: Flskytterfilé med rosdtad potatis och rotsaker, sugersnaps, haricoverts med soltorkade tomater och vitlök.
Dessert: Chokladmousse med färsk ananas och apelsin och grädde.
Till det ett gott vin.

Lite mys fick jag ju med ha.

Och grannarna smällde vackra raketer så det blev trots allt en underbar kväll.

4 kommentarer:

  1. Lägger in ditt bokmärke här..lite inspiration kan ju behövas ibland när man ska fixa lite gott att äta :)

    SvaraRadera
  2. ja kan inte vara kul o inte känna smak när du gjort så fin mat :)

    SvaraRadera
  3. Roodeberg är gott! Har du provat Gnarly Head eller Red Baron - det är också två VÄLDIGT goda viner :-)
    Kram och krya på dig!
    /Puk

    SvaraRadera